Contacte Junta Directiva Socis de la penya informació legal

COMUNICATS

Comunicats

Domingo, 22. Abril 2012 - 11:28 Hora
ADEU A JOSE VICENTE MARTINEZ ESCOLA

La penya valencianista Aigües Vives, lamenta la perduda del penyiste D. Jose Vicente Martinez Escolá soci de la nostra penya desde fa molts anys, la nostra associació vol transmetre a tota la familia el nostre condol i tambe a tots els amics i valencianistes, JOSE VICENTE sempre et recordarem com un dels grans de la nostra penya. FINS SEMPRE AMIC I AMUNT VALENCIA.

Jueves, 8. Marzo 2012 - 21:01 Hora
8 SOPAR-REUNIÓ 9 DE MARÇ 2012

La penya Valencianista presentará en aquest Sopar-Reunió els xalecos bordats amb l´escut de la penya, tot el soci que estiga interesat, dema te l´oportunitat de retirar el xaleco, recordem que el preu es de 12€ per als socis i 20€ per als no socis, esperem que vos agrade aquesta nova prenda que vos presenta la nostra penya.

Lunes, 27. Febrero 2012 - 22:39 Hora
VIATGE A GRANADA 4-03-2012, GRANADA- VALENCIA

La penya valencianista Aigües Vives esta preparant aquesta eixida a terres de l´Alhambra per a visitar aquesta ciutat i veure el partit que el València C.F disputará a l´estadi de los Carmenes, el partit es juga el 4 de Març a les 18,00 hores, la eixida esta per determinar i el viatge esta pendent de la gent que s´apunte i el preu de les entrades. AMUNT VALÈNCIA.

Nueva contribución  Vieja contribución

Iniciar sesión







INFORMACIÓ:
La penya valencianista Aigües Vives informa que el pagament de quotes, altes i baixes s´efectuarà els mesos de Setembre i Octubre


Tots els pares i mares que vullguen que els xiquets es façen la foto en els jugadors al estadi de Mestalla que ho han de comunicar a la junta.

Alguna data de Alguna activitat pot variar, el que S´informará del canvi.

====================

Free counter and web stats