Contacte Junta Directiva Socis de la penya informació legal

Viatge a Valencia 17-05-2014

VIATGE A VALÈNCIA

17 DE MAIG DE 2014

ACTUACIÓ SOCIETAT MUSICAL
DE LA BARRACA D´AIGÜES VIVES

VALÈNCIA CF 2- CELTA 1
Aprofitant la actuació de la Societat Musical de La Barraca d´Aigües Vives, al Estadi de Mestalla, la penya va fer viatge per recolçar a la nostra banda i veure al nostre equip en l´ultim partit de lliga.
A les 19,30 hores, la traca al park l´estació donava l´eixida als 2 autobusos plens de músics i penyistes que van eixir de la Barraca en direcció a València.
Una vegada a Mestalla els músics entraren a l´estadi per preparar l´actuació, els penyistes aprofitarem per donar una volta pels voltans de l´estadi i gaudir de l´ambient.
Tot seguit entrarem a Mestalla i ens ubicarem prop d´on es preparava la banda per estar prop dels músics, una vegada la banda formada començá la actuació donant la volta al terreny de joc, els nostre penyistes aprofitaren per fer-se fotos.
Finalitzada L´actuació, la nostra banda es va fer la foto oficial amb la pancarta de la nostra penya.
Els jugadors dels 2 equips abans de l´encontre, feren el corredor als jugadors del València Basket que foren homenajeats per la coquista de la Eurocup.
A continuació tingué lloc l´ultim partit de lliga, entre el València CF i el Celta i que guanya el València en un partit que es posa molt difícil al marcar el Celta el 0-1,
Pero el Valencia li posa ganes i abans del descans, Feghouli empatava a 1-1.
En la 2 part els locals van eixir com un vendaval el que obliga al Celta a tancar-se al seu camp, i axi al minut 55 un centre de Feghouli era rematat per Piatti fent el 2-1, el València tingué mes ocasions de gol, pero el marcador ya no es menejaria.
Al final tots contens músics i penyistes tornarem cap a casa en un partit on la Barraca d´Aigües Vives va ser protagonista a Mestalla, amb la visita de la nostra penya i la 1ª actuació en la seua história de la Societat Musical de La Barraca d´Aigües Vives al estadi del València C.F.