Contacte Junta Directiva Socis de la penya informació legal

XIV FESTA –POPULAR PENYES SECTOR 8

XIV FESTA –POPULAR
PENYES VALENCIANISTES SECTOR 8

BENIMUSLEM, 15 DE JUNY DE 2013
El passat 15 de Juny es celebrava la XIV Festa popular de les penyes valencianistes del sector 8, el mes nombrós amb 60 associacions, enguany el poble escollit per a la festa era Benimuslem, la organització corria a carrec de la penya local Benimuslem Che i la penya d´Alberic, que junt als delegats de sector Agustín Minguez i Salvador Carbó, i el vicepresident de l´agrupació de penyes, David Cogollos coordinaren una jornada de valencianisme per a tots els asistens.
A les 8 del Mati començaven les activitats amb el campionat de futbol 8, on participaren 8 equips i on queda campió la penya valencianista La Valldigna,
A les 10´00 començava l´esmorçar popular, tot seguit s´iniciava el campionat de truc on queda campiona la penya Ricardo Arias de Xativa, tambe un altre campionat el domino començà i on guanya la penya Tumbaos d´Algemesi.
A les 14´00 tingue lloc un castellet i una gran traca, tot seguit es va servir el dinar i on no podía faltar la paella gegant sempre present en aquesta festa.
A les 17´00 hores començava la entrega de trofeus i els regals per a les penyes asistens, destacar la asistència del president de l´Agrupació de penyes valencianistes, Blas Madrigal i en representació del València C.F, Jordi Bruixola.
La nostra penya valencianista Aigües Vives estague representada pel nostre alcalde i penyiste Enrique Gómez, membres de junta, equip de futbet que quedá 5 classificat i penyistes en general en total 35 persones, seguent la penya mes representativa a la festa popular, en una jornada que s´acreditaren 18 penyes valencianistes.