Contacte Junta Directiva Socis de la penya informació legal

XXI Aniversari 14-12-13

PENYA VALENCIANISTA
AIGÜES VIVES

FESTA ANUAL--XXI ANIVERSARI

14 DE DESEMBRE DE 2013

El passat 14de Desembre de 2013, la penya valencianista Aigües Vives, celebrava la FESTA-ANUAL, amb motiu del seu XXI ANIVERSARI.
A les 20´00 hores la traca pel centre de La Barraca d´Aigües Vives recordava a tot el poble que la penya estava de festa, tot seguit els socis i simpatizants es desplaçaren a la sala la Masia d´Alzira on tingué lloc la recepció d´invitats on destaquem la asistència de l´alcalde de La Barraca d´Aigües Vives, Enrique Gomez; tambe del vicepresident de l´Agrupació de penyes valencianistes, David Cogollos i del president de l´Associació de veins de La Barraca d´Aigües Vives, Javier Camarasa.
L´acte començava amb el sopar de Gal.la per a continuar amb els parlaments, on el nostre president Agustí començava agraint a tots la assistència i donava la paraula al nostre alcalde Enrique Gomez, que felicitava una vegada mes a la junta de la penya per tot el treball que es realitza i destacava la llavor que temporada rere temporada fa la penya, ames ens animava per a continuar i que la nostra penya es marcara un altre repte el XXV Aniversari.
David Cogollos vicepresident de l´Agrupació de penyes ens va donar el seu suport i ens va animar a no decaure com a penya en totes les activitats que es fan al llarg de la temporada, i ames es considerava com un penyiste mes en una de les penyes amb mes tradició del nostre sector, el mes nombrós de l´agrupació.
A continuació va arrivar el moment mes esperat de la nit on la nostra penya volia agrair el treball realitzat al llarg dels anys per una entitat del nostre poble, el nostre secretari, Jesús Rochina Serralta, va llegir l´acta, on la nostra penya valencianista Aigües Vives, concedía la alta distinció d´aquest
XXI Aniversari a l´Asssociació de Veins de La Barraca d´Aigües Vives, en atenció a la seua trajectória i a la col.laboració amb la nostra penya valencianista Aigües Vives.
Jesús Rochina, demanava la presencia de Javier Camarasa Carrasco, president de l´associació de veins i tambe de tota la junta directiva de la penya valencianista Aigües Vives.
La seua dona i membre de la junta Rosa Evaristo li fea entrega d´un cuadre per a que tinguera aquest record de la nostra penya, Javier Camarasa va agrair a tots el tracte rebut i demanava la presencia de José Serralta Gil, company d´ell en la junta directiva.
La barra lliure i la Discomovil esta vegada mes moguda que en anys anteriors tancaren la jornada, on el 80 asistens gaudiren d´un altra gran nit de la nosta penya valencianista Aigües Vives

FINS L´ANY QUE BE……