Contacte Junta Directiva Socis de la penya informació legal

XVIII Aniversari 3-12-2010

FESTA ANUAL--XVIII ANIVERSARI

El passat 3 de Desembre de 2010 la penya valencianista Aigües Vives, va celebrar la seua FESTA-ANUAL amb motiu del XVIII aniversari.
La jornada començava amb la gran traca que donava la benvinguda a tots els socis a la sala la masía d´Alzira, a continuació tingué lloc la recepció d´invitats on destaquem la asistència del alcalde de La Barraca d´Aigües Vives: Enrique Gomez, del vicepresident del València C.F: Javier Gomez, del president de l´Agrupació de penyes: Blas Madrigal, del vicepresident de l´Agrupació de penyes: David Cogollos, del delegat de penyes del sector 8: Salvador Carbó, representans de penyes com la penya de Benifairo de la Valldigna, Simat de la Valldigna, Pet i Traca de Carcaixent, l´Alcudía i la Valldigna.

L´acte començava amb el sopar de Gal.la com es tradicional, tot seguit vingueren els parlaments, on la junta directiva de la penya Aigües Vives, aprofitá per fer-li un homenatje al expresident de l´Agrupació de penyes: Jaume Part, d´aquesta manera la penya Aigües Vives, agraía a Part la seua implicació durant els ultims 8 anys en la nostra associació. Tambe contarem amb la asistència del principal patrocinador de la penya Aigües Vives: l´empresa Cafemax de Gandía a la que se li va agrair la seua col.laboració. Després dels parlaments i les fotos, es dona pas al ball a ritme de discomóvil i a la barra lliure, en un altra nit que els 80 asistens, tornaren a donar vida a un acte que s´ha convertit, en un referen en el calendari penyiste, com es aquesta FESTA-ANUAL de la Penya valencianista Aigües Vives. FINS L´ANY QUE BE

XVIII Aniversari

Haga clic aquí para obtener acceso a la Galería.