Contacte Junta Directiva Socis de la penya informació legal

Pagina del president

Lunes, 30. Agosto 2010 - 11:35 Hora
Salutació del president, temporada 2010/11

.

Nueva contribución  

Iniciar sesiónSalutacions del President

Agustín Minguez Brines

President Penya Valencianista Aigües Vives

Valencianistes, estem davant d´un dels moments mes importans en el devindre del nostre club, donat els problemes económics que arrastrem als ultims anys.

Espere que l´ampliació de capital aporte alguna solució economica i servixca per a que el club no estiga en mans d´uns pocs, que ens porten a la situació actual.

Per això tots els socis i aficionats hem de donar un pas endavant i acudir a eixa ampliació i que cadascu participe i compre les accions que la seua butxaca li permeta, crec que és un moment históric per a que pugam recuperar alló que es nostre El VALENCIA C.F. espere que els nous directius sapien gestionar el club i no es deixen portar per ningú, nomes pels interesos del VALENCIA C.F.
i les decisions que prenguen, per impopulars que semblen, siguen la solució per l´entitat esportiva mès important de la Comunitat Valenciana.

Des de la nostra penya recolzarem tot el que siga el millor pel nostre club, altres vegades ho hem demostrat, renovant els abonaments, suscrivint accions, i aportant des de la nostra posició el nostre granet d´arena.

Enguany la penya, ha superat la xifra de 100 socis, que ja es important , la passada temporada als sopars-reunions participá molta gent, tambe la festa del XVI Aniversari va ser un exit. Enguany van rebre la visita de la copa del Rei 2008, tambe ens visitava el gran exjugador Waldo, 2º màxim golejador de la história del València C.F. i el Directiu Vicent Silla.Celebrarem la 1ª festa infantil per als xiquets i xiquetes de la penya, consients del que representen els nostres nanos, continuarem apoyant aquestes activitats, destacar tambeLa nostra preséncia en el desplaçament a Almeria, on la nostra penya va ser convidada a viatjar en companyia dels jugadors, compartin una experiència inolvidable.

Tambe la secció del futbet, on aquesta temporada practicament totes les semanes han disputat algún partit, enguany tambe ens representarán al torneig de penyes.

Proximament publicarem la nostra pagina WEB, on esperem siga un enllaç per a que la nostra penya siga coneguda per tot arreu.

Esperant que tots els estament del valencianisme aficionats, directius, jugadors, premsa sapiam estar a l´altura de les circunstancies i que al nostre club torne pronte el criteri i el equilibri,Si es aixi els exits tornarán.SEMPRE AMUNT VALÈNCIA C.F