Contacte Junta Directiva Socis de la penya informació legal

Pagina del president

Miércoles, 3. Diciembre 2014 - 18:12 Hora
PRESIDENT DE LA PENYA VALENCIANISTA AIGÜES VIVES 2014-15


València CF, un dels grans d´España i Europa jugadors com Puchades, Claramunt, Kempes, presidents com Luis Casanova, Julio de Miguel, Arturo Tuzón, entrenadors com Alfredo di Estefano, Rafa Benitez situaren al nostre club entre els millors.
95 anys donen per a molt, alegries, campionats, copes, finals, sense oblidar el descens de categoría a l´any 1986.
Pero l´any 1992 una llei que no respecta la gestió de Tuzón convertiría al VCF en SAD, a partit de eixa data ya ho sabem, 13 presidents, 2 milions d´Accions, 40 asamblees, 3 ampliacions de capital, proyectes faraonics, 1 estadi vell i altre per acabar, gestions ruinoses, 22 anys de SAD, que no hem sabut els valencians digerir i que tots d´una o altra manera hem sigut responsables de la futura venda del València CF.
Des de tots els estaments valencians sempre s´ha dit que es va fet el posible per defensar al nostre club, pero si deveres tots haguerem fet els deures, no estariem parlant de venda per que el nostre club, havera continuat seguent dels valencians i haveren sigut nosaltres els que haverem continuat triant a presidents com abans.
Pero no senyors no forem capaços de salvar al VCF, de una llei que no mereixien, que va ser inventada per a gestionar millor els clubs, pero el resultat ya el sabem, tots els clubs endeutats i alguns histórics en 2ª divisió, 4 equips esquivaren el calvari de la SAD, el que pareix algo injust per que si nosaltres ho mereixiem ells tambe.
El nom d´aquesta entitat val mes que la deuda que li puga quedar, ames ames si ens haveren deixat el nostre club havera tornat tot el que deu, altres vegades hem pagat com la década dels 80 amb descens incluit i tornarem a situar-nos al primer nivell.
Des de la nostra penya continuarem recolçant el València CF, fent viatges com el de enguany on visitarem Elx, tambe acudint a Mestalla, gaudint dels partits al Local l´estació, i moltes mes activitats programades només amb la intenció de fer valencianisme, continuarem col.laborant i participant amb la agrupació de penyes per millorar tots els serveis als penyistes.
Agrair com no el suport del nostre ajuntament, de l´associació de veins, dels patrocinadors, dels col.laboradors anonims i com no dels socis de la nostra penya els quals fan posible que aquesta associació puga començar un altra temporada amb
amb molta ilusió.
Per ultim tingam clar tots que si deverés som valencianistes, tenim que ser els primers en aportar el millor de nosaltres i criticar en constructiu el que cregam pero sobretot defenent la nostra entitat per damunt de tot quan l´ocasió ho requereixca.
SEMPRE AMUNT VALENCIA C.F


Agustín Mínguez Brines

Domingo, 13. Octubre 2013 - 19:20 Hora
Salutació 2013-2014

´

Vieja contribución

Iniciar sesiónSalutacions del President

Agustín Minguez Brines

President Penya Valencianista Aigües Vives

Valencianistes, estem davant d´un dels moments mes importans en el devindre del nostre club, donat els problemes económics que arrastrem als ultims anys.

Espere que l´ampliació de capital aporte alguna solució economica i servixca per a que el club no estiga en mans d´uns pocs, que ens porten a la situació actual.

Per això tots els socis i aficionats hem de donar un pas endavant i acudir a eixa ampliació i que cadascu participe i compre les accions que la seua butxaca li permeta, crec que és un moment históric per a que pugam recuperar alló que es nostre El VALENCIA C.F. espere que els nous directius sapien gestionar el club i no es deixen portar per ningú, nomes pels interesos del VALENCIA C.F.
i les decisions que prenguen, per impopulars que semblen, siguen la solució per l´entitat esportiva mès important de la Comunitat Valenciana.

Des de la nostra penya recolzarem tot el que siga el millor pel nostre club, altres vegades ho hem demostrat, renovant els abonaments, suscrivint accions, i aportant des de la nostra posició el nostre granet d´arena.

Enguany la penya, ha superat la xifra de 100 socis, que ja es important , la passada temporada als sopars-reunions participá molta gent, tambe la festa del XVI Aniversari va ser un exit. Enguany van rebre la visita de la copa del Rei 2008, tambe ens visitava el gran exjugador Waldo, 2º màxim golejador de la história del València C.F. i el Directiu Vicent Silla.Celebrarem la 1ª festa infantil per als xiquets i xiquetes de la penya, consients del que representen els nostres nanos, continuarem apoyant aquestes activitats, destacar tambeLa nostra preséncia en el desplaçament a Almeria, on la nostra penya va ser convidada a viatjar en companyia dels jugadors, compartin una experiència inolvidable.

Tambe la secció del futbet, on aquesta temporada practicament totes les semanes han disputat algún partit, enguany tambe ens representarán al torneig de penyes.

Proximament publicarem la nostra pagina WEB, on esperem siga un enllaç per a que la nostra penya siga coneguda per tot arreu.

Esperant que tots els estament del valencianisme aficionats, directius, jugadors, premsa sapiam estar a l´altura de les circunstancies i que al nostre club torne pronte el criteri i el equilibri,Si es aixi els exits tornarán.SEMPRE AMUNT VALÈNCIA C.F